Boekel 31d

1921 CE Akersloot
€ 5.990 per maand
956m2 oppervlakte
Bedrijfsruimte hoofdbestemming

Omschrijving

Bedrijfspand met luxe kantoorruimten: Boekel 31D, 1921 CE AKERSLOOT

Dit solide bedrijfspand met een mooi zakelijke uitstraling heeft een goede verhouding tussen kantoor- en bedrijfsruimte en is hierdoor voor een grote diversiteit van bedrijfsactiviteiten geschikt. Het pand is gelegen op het industrieterrein “Boekel” in Akersloot; u komt hier langs als u langs het kanaal rijdt van Akersloot naar Alkmaar (en visa versa). Het pand ligt aan de Boekelerdijk op een hoek en is dus voor alle weg- en waterverkeer goed zichtbaar (absolute zichtlocatie); ook vanaf de aan de overzijde van het kanaal gelegen provinciale weg [N224 – Westdijk]. Direct achter het pand zijn diverse eigen parkeerplaatsen gelegen alsmede een overdekte fietsenstalling daarnaast zijn direct voor de entree van het pand diverse (gratis) parkeermogelijkheden aanwezig.

Het pand is voorzien van totaal ca. 290 m2 kantoorruimte, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De kantoorruimten zijn voorzien van systeemplafonds met diverse inbouw verlichtingsarmaturen en de wanden zijn voorzien van een licht getinte afwerklaag waarin diverse stopcontacten en netwerkaansluitingen zijn aangebracht. Vanuit de kantoorruimten aan de voorzijde van het pand heeft u een mooi uitzicht over het kanaal met de daarop varende plezier- en beroepsvaart.

De achterliggende bedrijfshal is toegankelijk vanuit via de overheaddeur naast de hoofdentree van het pand, en de kantoorruimte, en vanuit de kantine op de begane grond. In deze hal bevinden zich tevens opslagruimte, waarboven zich een ruime entresol bevind (bereikbaar via vaste trap) voor opslag van klein materiaal. In het dak van de bedrijfshal bevinden zich 6 daglichtkoepels t.b.v. daglichttoetreding en tevens zijn hier diverse verlichtingsarmaturen geplaatst. De begane grondvloer in de bedrijfshal is een Monolitisch afgewerkte betonvloer die is afgewerkt met een coating. Deze betonvloer heeft een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m². Het betondak is voorzien van een bitumineuze dekking.

INDELING
Begane grond: ontvangstruimte met meterkast en toiletruimte, kantoorruimte/showroom een tweetal airco’s, kantine voorzien van airco, lamellen, een modern luxe keukenopstelling (v.v. oven, koelkast, vaatwasser en quooker), sanitaire ruimte waarin zich een toiletruimte bevindt en een 15 tal lockers (niet afsluitbaar), bedrijfshal met opslagruimte met bovenliggende entresol. De bedrijfshal is tevens voorzien van een nooddeur, een overheaddeur en diverse krachtstroomaansluitingen.
Eerste verdieping: verkeersruimte bij trapportaal, werkkast, stookruimte, 2 luxe ruime kantoorruimtes.

DETAILINFORMATIE
– Bouwjaar: 2001
– Totale inhoud pand: ca. 4.460 m3
– Totaal v.v.o.: ca. 956 m2
– Oppervlakte kantoorruimte: ca. 290 m2
– Oppervlakte magazijn/bedrijfsruimte: ca. 666 m2 waarvan ca. 92 m2 op verdiepingsvloer (entresol)
– Vloerbelasting BG in magazijn/bedrijfsruimte: 1.500 kg/m2
– Laagste punt m.b.t. dakhoogte in magazijn/bedrijfsruimte: 5,25 m.
– Elektrische installatie: 23 groepen + aardlekschakelaar + krachtstroom aanwezig
– Verwarming kantoorruimte: middels centrale verwarming (Remeha Quinta 45, bj. 2003) en radiatoren, airco’s aanwezig in alle kantoorruimtes en kantine
– Verwarming bedrijfshal: middels 2 x gasheaters (Reznor)
– Professionele inbraakmeldcentrale (GalaXy)
– Overheaddeur in magazijn: 4 m breed en 5,20 m hoog
– Oplaadpunt auto aanwezig.

HUURPRIJS
Huurprijs: € 5.990,00 per maand, excl. b.t.w.
Maandelijkse servicekosten: € 0,00 (inclusief in huurprijs)
Huurperiode: Bespreekbaar (2/5/10+ jaar)
Aanvaarding: mei 2024, in overleg
Waarborgsom: 2 x maandhuur.

Kenmerken

Algemeen
  • Vraagprijs € 5.990 per maand
  • Status Beschikbaar
  • Aanvaarding In overleg
  • Hoofdbestemming Bedrijfsruimte
Bouw
  • Oppervlakte 956m2
Buitenruimte
  • Ligging Bedrijventerrein

Locatie en streetview