Parallelweg 128B

1948 NN Beverwijk
€ 830 per maand
57m2 oppervlakte
Kantoorruimte hoofdbestemming

Omschrijving

Parallelweg 128A, 1948 NN Beverwijk
– Kantoorruimte op de eerste verdieping: A21

Wil je een vliegende start als ondernemer maken of jouw thuiskantoor inruilen voor een zelfstandig kantoor in het prachtige verzamelgebouw IJMOND BUSINESS CENTRE? Pal naast de Makro en vlak om de hoek van de Beverwijkse Bazaar vind je dé plek die je zoekt met kantoren tussen de 31 en 132 m2, een eigen parkeerplaats en bergingen tussen de 9,5 en 11 m2 die te huur worden aangeboden. Je krijgt een key-tag tot je beschikking waarmee je 24/7 toegang hebt tot het gebouw, want wij begrijpen als geen ander dat de huidige wereldeconomie geen 9 tot 5 mentaliteit heeft.
De mogelijkheden zijn ongekend. Je kunt een eigen berging huren, op de begane grond of de eerste verdieping. Daarnaast zijn er 30 kantoren met een eigen pantry, vaste parkeerplaats en tussenmeters voor het verbruik van energie. Het gebouw is goed beveiligd en op de begane grond is een gezamenlijke receptie waar gasten worden ontvangen. De vloerbelasting voor beide verdiepingen is 2.500 kg/m2.

Je sluit een huurcontract of voor 2 of 5 jaar, waarbij een waarborgsom van 2 keer de maandhuur dient te worden betaald. Naast de huur betaal je maandelijks servicekosten van slechts € 15,- per m2/per jaar. Deze kosten zijn onder andere voor de schoonmaak van de gezamenlijke ruimtes, de toiletgroepen, de blinkende ramen aan de buitenzijde, de receptie, postbeheer, internetaansluiting, en het onderhoud aan de deuren van het key-tag systeem.

LOCATIE / LIGGING
De ligging van IJMOND BUSINESS CENTRE is zeer strategisch ten opzichte van de A9 en A22 richting Alkmaar, Haarlem, Schiphol en Amsterdam. Aan de Wijkermeerweg stopt bus 59 richting de treinstations van Beverwijk en Zaandam. Het treinstation van Beverwijk en het centrum zijn iets meer dan 5 minuten fietsen en tijdens de lunchpauze kun je een mooie wandeling maken door het Aagtenpark. Luchthaven Schiphol is maar 20 minuten rijden en de havens van IJmuiden en Amsterdam zorgen ervoor dat in deze regio veel internationaal georiënteerde bedrijven zijn gevestigd.

NU NOG BESCHIKBAAR (PER DIRECT OF OP KORTE TERMIJN):

128 – A21 (Eerste verdieping) Maandhuur € 830,00 excl. b.t.w.
•    Netto vloeroppervlak 54,8 m2
•    Ligging aan de zuidzijde van het gebouw
•    Entree via hoofdingang, vanuit de gezamenlijke hal
•    Uitzicht richting parkeerterrein van de Makro

NUTSVOORZIENINGEN
– Internet (WiFi) gratis beschikbaar
– Water-, gas- en elektravoorschot – € 80,00 p/mnd excl. b.t.w.

OPTIONEEL:
Bijdrage gebruik vuilcontainerkosten: € 15,00 p/mnd excl. b.t.w
Berging, afsluitbaar 11 m2 € 88,00 p/mnd excl. b.t.w

Heb je interesse in een kantoorruimte en/of berging in IJMOND BUSINESS CENTER? Neem contact op met Veldhuis Makelaars voor meer informatie en wie weet wordt dit de plek voor jouw onderneming! tel: 0251-318749

Algemeen
  • Vraagprijs € 830 per maand
  • Status Beschikbaar
  • Aanvaarding Direct
  • Hoofdbestemming Kantoorruimte
Bouw
  • Naam gebouw Ijmond business centre
  • Oppervlakte 57m2
Buitenruimte
  • Ligging Bedrijventerrein, Kantorenpark

Locatie en streetview