Bouwkundige Keuring

Bouwkundige keuring aanvragen met Veldhuis Makelaars

Een bouwtechnische keuring geeft je waardevolle inzichten in de bouwkundige staat van een woning, zodat je eventuele verborgen gebreken vroegtijdig kunt ontdekken. Denk aan rotte kozijnen, lekkende leidingen of kleinere mankementen die je tijdens een bezichtiging misschien niet meteen opvallen. Voor zowel de aankoop als de verkoop van een huis is een bouwkundige keuring een cruciale stap.

Ga voor zekerheid met onze bouwkundige keuring

Veldhuis Makelaars werkt samen met toonaangevende partners in de sector om je een onafhankelijke en grondige bouwkundige keuring te bieden. Onze partners, zoals Homekeur, zijn experts in bouwkundige keuringen en hebben een landelijk netwerk van professioneel getrainde inspecteurs. Je bent verzekerd van een professionele aanpak en een diepgaande inspectie.

Wat we bieden:

  • Deskundige inspecteurs: Onze inspecteurs zijn uitgebreid getraind en hebben veel ervaring met het beoordelen van de bouwkundige staat van woningen.
  • Duidelijk bouwkundig rapport: Na de inspectie krijg je een overzichtelijk rapport met daarin nauwkeurig alle bevindingen gedocumenteerd, inclusief advies over het oplossen van de geconstateerde gebreken en een schatting van de kosten. Het rapport bevat heldere foto’s en is geschreven in begrijpelijke taal.
  • Snelle en heldere communicatie: Na je aanvraag voor een bouwkundige keuring nemen we op werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen. Je kunt snel een reactie van ons verwachten, uiterlijk binnen één dag.

Aanvragen

Wil je de bouwkundige staat van een woning grondig laten checken voordat je overgaat tot kopen of verkopen? Vul dan je gegevens in via ons contactformulier. Veldhuis Makelaars en onze partners zorgen voor een snelle en deskundige bouwkundige keuring, zodat je met vertrouwen je vastgoedtransactie kunt afronden.

Neem contact op