Verhuur

Jouw eigendom verhuren? Bij Veldhuis Makelaars vind je de perfecte huurder.

Een betrouwbare huurder vinden

Een betrouwbare huurder vinden kan uitdagend zijn. Bij Veldhuis Makelaars begrijpen we dit als geen ander. Wij bieden een complete service voor het verhuren van jouw woning of bedrijfspand, waarbij jouw wensen centraal staan. Dankzij onze ervaring en ons uitgebreide netwerk vinden we de ideale match tussen jouw eigendom en potentiële huurders.

Waarom Veldhuis Makelaars voor verhuur?

Optimale presentatie

We zorgen dat jouw eigendom zich van zijn beste kant laat zien, met professionele foto’s en een doordachte marketingstrategie.

Uitgebreide screening

Met onze Huurders Antecedenten Check (HAC) screenen we potentiële huurders grondig. Dit omvat identiteitsverificatie, controle op ongewenst huurgedrag, financiële betrouwbaarheid en meer.

Marketingstrategie

Dankzij onze nauwe samenwerking met incassobureaus, woningcorporaties en andere partners, minimaliseren we financiële risico’s en zorgen we voor een veilige verhuur ervaring.

Persoonlijke service

Van de zoektocht naar een huurder tot het opstellen van het huurcontract en het innen van de huur – wij nemen alle zorgen uit handen.

Uitgebreide screening

Onze grondige aanpak bij de screening van huurders betekent dat we niet alleen kijken naar de financiële geschiktheid, maar ook naar het verleden wat betreft huurgedrag. Zo voorkomen we problemen voordat ze ontstaan en zorgen we ervoor dat jouw eigendom in betrouwbare handen is.

Een zorgeloze verhuur ervaring

Het vinden van een geschikte huurder is slechts het begin. Wij beheren ook de maandelijkse huurincasso’s en staan klaar om actie te ondernemen bij eventuele problemen. Jouw tevredenheid staat voorop in alles wat we doen.

Ben je geïnteresseerd in het verhuren van jouw woning of bedrijfspand zonder de zorgen? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van de eerste kennismaking tot aan de succesvolle verhuur van jouw eigendom.

Neem contact op