Energielabel aanvragen

Energielabel aanvragen met Veldhuis Makelaars

Een energielabel laat niet alleen zien hoe energiezuinig jouw huis is, maar moedigt ook aan tot het nemen van energiebesparende maatregelen. Sinds 1 januari 2021 is het hebben van een geldig energielabel verplicht bij de verkoop of verhuur van je woning, en het is 10 jaar geldig. Als eigenaar ben je wettelijk verplicht om dit label te regelen, iets wat alleen gedaan kan worden door een gekwalificeerde inspecteur.

Snel en deskundig: jouw energielabel via Veldhuis Makelaars

Veldhuis Makelaars werkt samen met partners in de branche om jou snel van een energielabel te voorzien. Onze partners zijn experts in het nauwkeurig beoordelen van je woning en het verstrekken van het benodigde energielabel.

Hoe werkt het?

Na jouw aanvraag plannen we een afspraak voor een inspectie bij jou thuis door een van onze deskundige inspecteurs. Deze inspectie duurt gemiddeld één uur, afhankelijk van hoe groot je woning is. Er wordt gekeken naar onder andere de isolatie, het verwarmingssysteem en de ventilatie van je woning.

Wat kun je verwachten?

  • Een grondige inspectie van je woning door een gekwalificeerde inspecteur.
  • Een gedetailleerd energieprestatiecertificaat met daarop jouw energielabel.
  • Snelle service: je ontvangt binnen één werkdag een reactie om een afspraak in te plannen.

Aanvragen

Ben je klaar om je energielabel aan te vragen en wil je zeker zijn van een snelle en professionele service? Vul dan je gegevens in via ons contactformulier. Veldhuis Makelaars zorgt ervoor dat je snel een afspraak hebt met een gekwalificeerde inspecteur en dat je spoedig over je energielabel beschikt.

Veldhuis makelaars adviseur

Neem contact op