Veldhuis Makelaars

Jouw vertrouwde makelaar in Uitgeest en omstreken.

Bij Veldhuis Makelaars zetten we mensen altijd op de eerste plaats. In het hart van Uitgeest en de omliggende gebieden, staan we klaar om al jouw vastgoed wensen te vervullen. Wij zijn van mening dat achter elke woning een persoonlijk verhaal schuilt. Daarom luisteren we goed naar jouw wensen en voorkeuren om samen het beste resultaat te behalen, of het nu gaat om het kopen, verkopen of taxeren van een woning of bedrijfspand. Elk traject krijgt van ons passend advies en deskundige begeleiding.

Onze filosofie

Mensen boven woningen

Jouw behoeften en wensen zijn ons uitgangspunt. We behandelen elk vastgoedproject met een persoonlijke touch, gericht op het realiseren van jouw droom.

Lokale marktexperts

Ons team kent Uitgeest en omgeving als geen ander. Deze kennis stelt ons in staat om perfecte matches te maken tussen kopers en verkopers.

Voortdurende groei

We zorgen ervoor dat ons team altijd up-to-date is met de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt, om jou de beste service te bieden.

Ons team

Stef Veldhuis

Vastgoedadviseur

Carmel Canelas Alves

Commercieel binnendienst medewerker

Annet Kager

Office manager

Richard Martens

Register Makelaar/Taxateur

Kaj Veldhuis

Vastgoedadviseur

Dyonne van Buuren

Kandidaat Register Makelaar (K-RMT)

Ontdek wat Veldhuis Makelaars voor jou kan betekenen

Benieuwd naar onze dienstverlening of wil je kennismaken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ons team is er voor je, klaar om je thuis in Uitgeest en omgeving te vinden of te verkopen. Tot snel!

9.0

Dhr. juriaan

Stationsstraat 83
09 feb. 2024

Tijdens het verkoop proces intensief constructief contact wat heeft geleid tot de verkoop van onze woning en tevens uitstekende medewerking ondersteuning aankoop nieuw appartement!

10

Anoniem

Kalverkamplaan 4
07 dec. 2023

Er werd snel actie ondernomen. Zaken vakkundig en snel afgehandeld. Korte communicatie lijnen direct met de makelaar.
10

Anoniem

Lagendijk 17 C
22 nov. 2023

Top, good geïnformeerd, en begeleid. Bereikbaar gedurende de avond of weekend, heel belangrijk als kopers informatie nodig hebben of willen bieden.. Wij zeggen bedankt.